BeeldinZicht
 is een klein grafisch ontwerpbureau in Rotterdam. Wij zijn Floor Leemans en Peter Snaterse. Onze disciplines zijn breed. Van grafisch ontwerp, illustraties en infographics vormgeven, fotografie en video, naar lesgeven en beeldende kunst. Er is steeds een constante: het gaat ons om het beeld. Dat raakt nooit uit zicht.

Floor Leemans

Naast grafisch ontwerp geeft Floor kunst- en medialessen voor kinderen, tieners en jong-volwassenen. Workshops en lessenseries op maat voor een school of op basis van thema en materiaal. Voorop staat het proces en creatief denken. Meer hierover op haar Facebookpagina. Floor geeft al meer dan 20 jaar les aan volwassenen in grafische vormgeving, met name met Adobe InDesign. Ook het begeleiden op de werkvloer van werknemers die met InDesign aan de slag moeten behoort daarbij. Floor Leemans staat met één been in de digitale wereld als grafisch vormgeefster en één been in de beeldende kunst met haar autonome werk. Haar fascinaties zijn: leegten in de stad en verlatenheid, sporen van leven en gebruik. Resten. Het is een gevoel van kwetsbaarheid van de omgeving en afwezigheid van schoonheid wat haar fascineert.  Zie haar website.

LinkedIn profiel Floor

Peter Snaterse

Bijna 25 jaar werkzaam als grafisch ontwerper, waarvan de laatste 18 als zelfstandige. De disciplines die Peter gebruikt zijn vrij divers. Grafische vormgeving, illustratie, fotografie, video, tekstschrijven… zomaar een greep uit de werkzaamheden die Peter hanteert in een productie. Altijd denkend vanuit de inhoud van het onderwerp. Die brede inzetbaarheid is handig voor opdrachtgevers. Regelmatig wordt hij dan ook al ingezet in de conceptfase van een project, als nog niet zeker is welke uitingen een project nodig heeft.

Peter is een generalist die niet denkt in hokjes. Het medialandschap is breed, dus is het handig alles eens zelf gedaan te hebben. Dan weet je ook wanneer en hoe je zaken moet uitbesteden.

LinkedIn profiel Peter

Foto: Sebastiaan ter Burg