Ik ben een social

 

Social media is niet weg te denken wanneer je een boodschap wilt verspreiden. Zowel in tekst als in de vormgeving hebben we ervaring. Floor zet Instagram in voor haar vrije werk en post veel van haar experimenten met korte video, gemaakt met de iPad. Peter plaatst foto’s voor Rotterdam op Zondag.

Verder schrijft Peter voor de Facebook pagina’s van Mantelkring en OpenJeHart, Rotterdam op Zondag en heeft Facebook en Twitter van Lichtspoor (project ihkv de maand tegen de eenzaamheid) opgezet. Over Lichtspoor kun je hier meer lezen.

Facebook voor Lief & Leed Den Haag

Sinds 2019 kun je in Den Haag, in navolging van Rotterdam, ook een Lief & Leed potje aanvragen. Vanaf 2020 doet ook Zoetermeer mee. Peter ontwikkelde de huisstijl van Lief & Leed Den Heeg en Zoetermeer en heeft ook de Facebook pagina opgezet.

Facebook voor Hondenspeeltuin Bello

Speeltuin Bello, de eerste hondenspeeltuin van Rotterdam, is opgericht in 2013. Peter was bij dit project van speeltuinbeheerder tot Facebook- en webredacteur en fotograaf. In 2017 heeft een van de vrijwilligers Speeltuin Bello overgenomen.