Selecteer een pagina

Ik ben een website

 

Regelmatig ontwerpen en bouwen we websites. Als we zelf de site bouwen, doen we dat in WordPress. Dat kan helemaal op maat. Heeft een site complexe functionaliteit nodig? Dan besteden we het bouwen uit.

Bureau Graswortel is een adviesbureau in Den Haag, gespecialiseerd in bewonersparticipatie en grootstedelijke vraagstukken. Zoals ze zelf zeggen: ‘Wij stellen bewoners in staat om eigenaar te zijn van hun stad’.

Op Floorleemans.nl is alles te lezen over het vrije werk van Floor en haar educatieve projecten.

Mantelkring is een organisatie die er helemaal is voor mantelzorgers. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en onder leiding van coaches krijgen mantelzorgers daar zélf eens alle aandacht.

Lichtspoor was een project in het kader van de maand van de eenzaamheid. In alle wijken van Den Haag werden veel verschillende activiteiten georganiseerd om hagenaars met elkaar in contact te brengen. Lees hier meer over onze bijdrage in het project.

Een heel jaar lang heeft Peter elke zondag een beeldverhaal gemaakt. Onderwerp: wat doet de Rotterdammer op zondag? Met een oog voor komische situaties blogde Peter zo de hele stad door.

Connecting Industries gaat over het verbinden van duurzame initiatieven en industrie. Hoe kun je én winstgevend én duurzaam zijn. Het beeld in de header is een bewerkte tekening van Floor. De bouw van de site werd verzorgd door Capica.

OpenJeHart is een initiatief dat mensen met elkaar wil verbinden. Onderverdeeld in 4 thema’s zijn hier allerlei activiteiten voor, steeds onder leiding van coaches.

inct is opgericht in 2002 als ‘vakblad voor uitgeven en ict’ en heeft zich in haar bestaan ontwikkeld tot een full service aanbieder van vakkennis en -informatie. Een site met veel functionaliteit aan de achterkant. Bouw: Yellowmind.

ASBETER is een innovatief en gepatenteerd proces. Hierbij ondergaan bouwmaterialen met asbest een reactie om zo nieuwe, ongevaarlijke mineralen te produceren. Bouw website: Capica