Ik ben een website

 

Regelmatig ontwerpen en bouwen we websites. Als we zelf de site bouwen, doen we dat in WordPress. Dat kan helemaal op maat. Heeft een site complexe functionaliteit nodig? Dan besteden we het bouwen uit.

Het Aandachtcentrum Lelystad is er voor alle inwoners van deze stad als het gaat om hun welzijn. Dit kan gaan over mantelzorg, gevoelens van eenzaamheid of somberheid, geldproblemen of verslavingen en noem maar op. Het centrum is telefonisch en per e-mail bereikbaar. 
Voor jongeren is een eigen club opgezet: The Young A-Team.

Mensen die op een wachtlijst voor psychische hulp kunnen terecht bij De WachtVerzachter. Dit kan voorkomen dat zij zich steeds slechter gaan voelen voordat hun eigenlijke behandeling begonnen is. De WachtVerzachter ondersteunt ook na(aast) de behandeling. 

De website Liefenleedstraat.nl is de nationale website voor Lief & Leed. Alle gemeenten die het Lief & Leed concept omarmen, staan erop. Verder achtergronden, de geschiedenis en natuurlijk informatie over hoe een Lief & Leed gemeente te worden, zijn hier te vinden.

Mantelkring is een organisatie die er helemaal is voor mantelzorgers. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd en onder leiding van coaches krijgen mantelzorgers daar zélf eens alle aandacht.

Het laatste nieuws over Lief & Leed in Den Haag staat op deze site. Met ook de veel geraadpleegde Frequently Asked Questions. Voor Lief & Leed Zoetermeer heeft Peter een eigen website gebouwd.

MOment Communicatie is het bureau van Monique van der Meijden. Haar Haagse communicatiebureau staat voor het verbinden van mensen en onderwerpen binnen een organisatie. Monique is een door de wol geverfde specialist in het communicatievak, bekend met de Haagse mores.

Met de Straatpuzzel wordt participatie een feestje. Bewonersparticipatie bij ingrepen in de openbare ruimte wordt steeds belangrijker. Met de nieuwe Omgevingswet op stapel wordt het zelfs een wettelijke must. De visueel aantrekkelijke Straatpuzzel betrekt bewoners door het spelelement.

Een heel jaar lang heeft Peter elke zondag een beeldverhaal gemaakt. Onderwerp: wat doet de Rotterdammer op zondag? Met een oog voor komische situaties blogde Peter zo de hele stad door.

Inge van Haastert is beeldend kunstenaar. De website is sober vormgegeven en geeft daarmee alle ruimte aan haar werk om het onderwerp te zijn.

Bureau Graswortel is een adviesbureau in Den Haag, gespecialiseerd in bewonersparticipatie en grootstedelijke vraagstukken. Zoals ze zelf zeggen: ‘Wij stellen bewoners in staat om eigenaar te zijn van hun stad’.
Op Floorleemans.nl is alles te lezen over het vrije werk van Floor en haar educatieve projecten.
OpenJeHart is een initiatief dat mensen met elkaar wil verbinden. Onderverdeeld in 4 thema’s zijn hier allerlei activiteiten voor, steeds onder leiding van coaches.

Een KunstKist kun je huren bij Katja. In een kist zit alles wat nodig is voor een procesgerichte kunstles. Er zijn vijf verschillende kisten, met vijf verschillende inhouden voor vijf verschillende lessen. En Katja erbij huren als docent kant ook. Dan heb je KunstKist + Katja.

ASBETER is een innovatief en gepatenteerd proces. Hierbij ondergaan bouwmaterialen met asbest een reactie om zo nieuwe, ongevaarlijke mineralen te produceren. Bouw website: Capica